Кои сме ние?

История
Ай Джи Ем Брокерс ЕООД с ЕИК: 201300390 съгласно Лиценз № 267-ЗБ / 29.11.2010 г. на Комисията по финансов надзор е застрахователен брокер и работи на територията на Република България. Компанията е основана от екип професионалисти, отличени с активното си участие на застрахователния пазар.

Професионализъм
Нашите клиенти могат да избират оферти сред водещите застрахователи в България. Ние ще използваме натрупаните знания и опит в застраховането, за да Ви гарантираме получаването на най-доброто предложение за Вас, Вашето семейство, автомобил или недвижим имот.
За изграждането на високия професионализъм в работата ни допринасят и тесните връзки, които поддържаме с нашите Партньори – Застрахователните компании. Ние спазваме бизнес етиката спрямо всички участници на застрахователния пазар, като за нас лоялността и отговорността са водещ мотив.

Визия
Ай Джи Ем Брокерс ЕООД разполага с верига от офиси в цялата страна, като за улеснение на своите клиенти предлага и online застраховане. Централният офис на фирмата се намира в гр.София, ул. Галичица 33Б.

Ние предлагаме на своите клиенти съдействие при настъпване на застрахователно събитие, с цел получаване на адекватно обезщетение от застрахователя. В случай на настъпване на щети с краен резултат ликвидация ние сме до Вас до успешно приключване процеса на ликвидация.